CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Mereka yg Cun

:: TERMS AND CONDITIONS ::


Please read this before you purchase:


1) Bayaran perlu dibuat dalam tempoh 2 hari ke mana- mana akaun yang telah diberikan. sebarang kegagalan pembayaran dalam tempoh yang ditetapkan, mohon maklumkan kepada pihak kami. Produk akan di release selepas 3 hari jika bayaran tidak di buat. Jika anda berminat untuk booking, sila maklumkan kepada kami. Tempoh maksimum bookin hanya 1 minggu.


2) Bukti pembayaran hendaklah di email kan ke putry_eyza@yahoo.com . Jika anda membuat bayaran melalui cash deposit/ kaunter, sila kemukakan Tarikh, Masa dan Amount bayaran yang telah dibuat.

3) Pengeposan akan dibuat dalam tempoh 24 jam selepas bayaran diterima. KECUALI bayaran yg dibuat pada hari Jumaat dan Sabtu. Segala no tracking akan di update di fanpage Amiza Collection. Sila rujuk : https://www.facebook.com/notes/amiza_collection/tracking-number-/337865532892423
Postage fee (flat rate), Pos Laju.
RM7 : Semenanjung
RM10 : Sabah n Sarawak

4) Mesej / email akan dibalas dalam tempoh 12 jam (bergantung kepada masa free saya ye..). 

5) Amiza Collection tidak bertanggungjawab atas sebarang kehilangan/ kerosakan semasa urusan pos. Pihak kami juga tidak akan menanggung sebarang kos re-post atas kesilapan alamat yang anda berikan.

6) Warna produk mungkin berbeza atas sebab-sebab pencahayaan semasa proses fotografi.

7) Produk tidak boleh ditukar selepas proses pengeposan.
Harap maklum.

Thanks!
Eyza

No comments:

Post a Comment