CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Mereka yg Cun

Thursday, February 10, 2011

...BiLa Angan-aNgang liKe Putry Raja & Putra Raja....

Wahh... da Macam apa dah bunyi nya....
...BiLa Angan-aNgang liKe Putry Raja & Putra Raja....
tak ada lah.. sebenarnya.. aku nie berangan- angan JE wedding Like macam ini,,,
HEHEHE






Haha.. eyza Berangan lebih la... 0ps,   tak salah kan kalau berangan..
bak kata pepatah "Jangan Berhenti Dari Berangan-angan"
Haa... Korang pun sama kan macam citarasa aku nie... hehehe...
Anyway.. photo-photo ini adalah sekadar untuk tantapan sahaja...
like Photoshot macam ini... Pandai si photographe nie snap Pic sebegini kan...
jom kita tengok lagi...




Cantikkan... Bilalah aku bole Lie Camera yang aku Idam-idam kan itu...


eh.. eh.. men tarik2 pulak...
Suke...Suka...Suka.... Bila la pat macam nie..... hihihihi.. Jangan marah.. Cik Eyza kuat berangan...
"...BiLa Angan-aNgang liKe Putry Raja & Putra Raja...."

6 comments:

  1. ouh. swett couple . sngt2 sweet . trengen jugak nk cm diorg tue kn ! :)

    ReplyDelete
  2. hehehe.. yup... nsb ade gk yg sme cm kita... hehe.. thnks..

    ReplyDelete
  3. hahhah..eza da berangan kot..huh! susah ni..

    ReplyDelete
  4. haha.. 2 la psl... brngn lebih jew nie...
    hope jd knytaan lor pa...

    ReplyDelete
  5. harap2 ape yg di angan kn boleh jd kenyataan..sape tahu..mimpi jd kenyataan....
    insyallah...

    ReplyDelete
  6. AMIN....
    thanks ya... doa2 kan ye... =)

    ReplyDelete