CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Mereka yg Cun

Monday, February 14, 2011

~ Bila tiba Hujung Minggu ~

12.02.2011 (SABTU)

Pada Hari ini aku N my love g jejalan round-round Klang.. 
entah tetiba aty nie tringin nak g tgk bundle-bundle..
macam bez jew.. huhu.. aku pn g la tgk.. tp xde yg bknan pn coz x pandai nk pilih...
first time g 2... bila da bowink jjlan kt citu.. kami pun jjlan kat shopping complx.
yang x bez nyer 2.. ramai sungguh dak-dak sek. mcm gaya... ragam... aksi... ayoo00o...
pe nak jadi dak sek skarang... mne arah tuju diorang...
kecik-kecik da mcm 2.. ble besa ape la akn jadi ea...
cdey.. ksian.. n kita nie bole jadi takut kt diorg... nampak sungguh ganas.. menakutkan... 
Kalau lelaki xBrp kesah sgt la.. tp PEREMPUAN... muke sume Manis-manis... tp.... 
MySpace

tak sampai 30 minit jjlan kat situ.. kami out dari situ...
"jom kita kua dari sini... kita g tmpat lain"

P/S : jagalah orang d sekiling mu itu... jangan sampai jadi mcm itu... pd adk2.. sayangi dirimu itu.. ianya amat berharga... jangan sia-siakan zaman pskolakhan mu... 
MySpace

_________________________________________________________
________________________________

13.02.2011 (Ahad)


Hari ini, ayah plan nak bawa kitaorang p jalan-jalan kat Pantai Morib,Banting..
aku pun nak ekot lor.. amk angin petang bez nie.. lagi pun dah lama x pergi... msty da lain kn...
Ayah cakap g la ajak Mr.Amat,
Wah.. Sungguh bagus nie...Ayah suh ajak Dye...

MySpace


Time nie jam dah pukul 3.30pm.. boleh tahan juga jahunya tu... fuf... sampai juga pada jam 4pm gitu....
bila tengok pmandangan kat situ tringat kat satu tempat nie TELOK KEMANG namanya...
sama jew tmpatnya.. boleh thn la...biasa2 jew...huhuhu
keje kami ape lagi... SNAP PHOTO la...  walau panas terik rasanya...


Mama, Ayah dll dok berkelah bawah pokok.. adk dok men layang-layang.. n aku pula p main buih belon.. huhu.. klakar.. tp sonok... da sudah 2.. si dye ajak jejalan lihat pemandangan pantai..
Jom...Jom...


Nie l0r antra Photo-photo yang kami ambil...
sebagai kenangan.. =)



Sedang aku melihat pantai.. adalah pasangan suami istri nie kot..
sedang bermesraan.


hehehe.. aku pn tengok l0r... eh si suami usap pyot si istri... ada baby kot...
sweet.....


B... Cube tengok kt belakang 2... hehehe.. eh dia p amk pic kita lak....
org suh tgk blakang lor...


Gaya ape nie... huhu.. hantam jew la... b amk pic kita..
b : da cyg amk pic b lak... huhu


amboi... cke sangat wt mke ye.... Chomel la 2.. hehehe



time pas amk pic nie.. b cakap nape amk pic nampak pmpuan kt blkg nie.. x cke l0r... ayo00ooo...
towi sayang... hehehe


b nk pinjam  crmin mte... nk try l0r.... hehehe


macam-macam gaya da aku n dye possing... ha tengok la...


tiut l0r 2 dye.... cubit idungnye karang.. hehe



last skly.. aku cakap.. jom amk pic Bertentang mata jom... hahaha.. ape lagi... kami pun wt...haha
malu.. malu... ade anty lalu.. dia cakap "tak panas ka... "
anty memang panas.. taPi Tak ada tmpat mau duduk la anty..
kasi pinjam payung la...
korang nk tengok pic aku lagi.. klik cini ya.. http://www.facebook.com/album.php?aid=29185&id=100001487758479
Dah sudah 2 kan.. kami pun g jjlan tempat lain.. sedang aku bejalan.. b nampak troli (yg wt angkat pasir 2) b cakap "ape kata cyg dok dlm 2".. "b tolak".. nk x.. brani x.. hehhe.. aku hampir2 nk nek da.. nsib dye halang.. cewah...
Ayah ajak g Uma kawan dye kt Area2 situ.. tapi kami tak nak.. "xpela ayah.. segan la ayah... ayah g la.. kita jalan2 tempat lain dulu... "
Aku n Dye Pln jejlan Jusco Bukit TInggi.. sampai sana jew tak tau nak wt pe... last2 mam ABC kat situ..n jalan2 kat situ huhu...


7.30pm Kami pun gerak balik...penat bejalan.. Hujung Minggu with Famly n My love...
sangat-sangat heppy.. thanks yang bawa aku jjlan 2(amat sufian)
sayang awak... lain kali jalan2 lagi ye... hehe..


14.02.2010 @3.00pm





4 comments:

  1. sweet sgt2..cite pun lucu..hehehehe..leh layan perasaan hahahhaa.....

    ReplyDelete
  2. hehehe.. lucu yer...
    b sy baca dye kata sy nk kne kn dye... hehe anwy thank awk...

    ReplyDelete